Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΠΕΡΕΙΡΑ


Αδοξο τέλος είχε η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Λούκας Περέιρα στον Εθνικό. Ο 28χρονος επιθετικός δεν θα φορέσει τελικά την φανέλα των Κυανόλευκων, καθώς "κόπηκε" λόγω τραυματισμού.

Ολα ξεκίνησαν πριν από το χθεσινό φιλικό της ομάδας του Πειραιά με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή. Ο Περέιρα δεν βρισκόταν στην αποστολή και αυτό φούντωσε τις φήμες γύρω από το μέλλον του. Τελικά, έγινε γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος φορ είχε επισκεφτεί χθες το πρωί τον γιατρό της ομάδας και κατόπιν εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι υποφέρει από πρόβλημα τραυματισμού που θα πάρει χρόνο για να ξεπεραστεί. Συνεπώς, η μεταγραφή του στον Εθνικό ακυρώθηκε.

Αυτή η εξέλιξη μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τον προβληματισμό του τεχνικού των Κυανόλευκων Νίκου Γκουλή. Η γραμμή κρούσης του συλλόγου έχει μείνει μόνο με τον Λάμπρο Χανιώτη, κάτι που δεν επιτρέπεται γαι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Στο μεταξύ, εξακολουθεί αν υπάρχει φημολογία που θέλει έναν Νιγηριανό επιθετικό να έρχεται αύριο στην Αθήνα για λογαριαμό της ομάδας του Πειραιά.

(ΑΠΟ www.dokari.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου