Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΑ ΤΡΥΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ


29 Αυγούστου 2010: Η Αναγέννηση του σκληρού πυρήνα της εξέδρας του Εθνικού Πειραιώς είναι γεγονός. Το " ΠΙΝΕΖΕΣ CLUB G14 ειναι ζωντανό,ανανεωμένο και ορκισμένο να δώσει δυναμική στην φετινή κερκίδα της ομάδας. Δεκάδες φίλοι της ομάδας συναντήθηκαν την Κυριακή στον Σύνδεσμο της Καστέλλας αποφασισμένοι να αποδείξουν πως οι ΠΙΝΕΖΕΣ συνεχίζουν να τρυπούν.
Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα εντός κι εκτός κερκίδας,αναζήτηση στέγης του club, ορίστηκε νεό Δ.Σ και ανατέθηκαν αρμοδιότητες στα μέλη. Ο νεαρός αλλά πολύ μυαλομένος, νέος πυρήνας των ΠΙΝΕΖΩΝ, θα δώσει φέτος το παρών σε όλα τα αθλήματα του Εθνικού. Πιο δυνατός από ποτέ. Όλη μια παρέα, μια γροθιά, θα σταθούν δίπλα στον Εθνικό και δεν θα αφήσουν κανέναν και τίποτα να διασπάσει την ενότητα τους.

Πρέπει να τονιστεί και η άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του Συνδέσμου της Καστέλλας που με κάθε τρόπο έκαναν τις ΠΙΝΕΖΕΣ να νοιώθουν σαν το "σπίτι" τους. Δεν υπάρχει φυσικά θέμα συστέγασης αλλά ο ΣΦ Καστέλλας υποσχέθηκε την φιλοξενία του χώρου τους όποτε χρειαστεί μέχρι να βρεθεί το μέρος που θα στεγάσει τις ΠΙΝΕΖΕΣ.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη(19:00 - 21:00) θα βρίσκονται εκεί μέλη των ΠΙΝΕΖΩΝ και θα κάνουν εγγραφές νέων μελών.

Μετά από την χτεσινή συνεδρίαση, ήρθε σε σώμα το νέο Δ.Σ. των Πινεζών, το οποίο είναι το παρακάτω:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βαπορίδης Δημήτρης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κούβαρης Γιώργος
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Πολλάτος Μανώλης
ΤΑΜΙΑΣ: Νορουζιάν Νεκτάριος
ΜΕΛΗ: Ψυκάκος Βασίλης
Επιτρόπουλος Γιάννης
Λαμπρινός Κωσταντίνος
Μυγιάκης Στέλιος
Πατούνας Σταμάτης
ΑΝΑΠ/ΚΑ ΜΕΛΗ: Δρακωνάκης Γεώργιος
Βουγιουκλάκης Γιάννης

ΟΙ ΠΙΝΕΖΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΡΥΠΟΥΝ

1 σχόλιο: