Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

SHOW του Εθνικού στην Καισαριανή


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ & ΑΛΕΞΗΣ ΠΛΑΤΗΣ (www.sday.gr)

Σε εξαιρετικό βαθμό ετοιμότητας ο Εθνικός, με πολλά προβλήματα ο Εθνικός Αστέρας... Το χθεσινό επιβλητικό πέρασμα των Πειραιωτών από το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» (3-0) οδήγησε στην εξαγωγή άκρως ουσιαστικών συμπερασμάτων για τις δύο ομάδες, λιγότερο από δύο εβδομάδες πλέον πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Νίκου Γκουλή είχε την εικόνα ομάδας -απόρροια της παραμονής του περσινού βασικού κορμού- με άριστη αμυντική λειτουργία, πολύ καλή κυκλοφορία, δημιουργία φάσεων, αλλά και αποτελεσματικότητα στο γκολ.

Αντίθετα, για την ομάδα του Νίκου Παντελή τα προβλήματα ήταν πολλά και κυρίως αφορούσαν τη μεσαία γραμμή, καθώς η φυγή του Κεντάλ Ουκάρ και η απουσία εξαρχής του Θέμη Τζημόπουλου (σ.σ.: βρίσκεται σε διαμάχη με την ΠΑΕ) έχουν αποφέρει δυσχέρεια στην ανάπτυξη.

Τα γκολ
Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' όταν ο Χανιώτης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας, πλάσαρε τον Κοταρά, η μπάλα κόντραρε και στον Γκίκα και κατέληξε στα δίχτυα. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην επανάληψη ήρθε το 0-2 με ένα εξαιρετικό τέρμα από έναν κεντρικό στόπερ, τον Γιώργο Σύρο. Ο Εθνικός κέρδισε φάουλ περίπου 25 μέτρα μακριά από την εστία του Γκίτκου και ο έμπειρος αμυντικός με έναν «κεραυνό» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης!

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84', όταν πάλι από λάθος της άμυνας ο Μασμανίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, πλάσαρε τον Γκίτκο, ο οποίος σε πρώτο χρόνο έσωσε, όμως ο Μασμανίδης κέρδισε και πάλι την μπάλα και εξ επαφής την έσπρωξε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοτταράς (46' Γκίτκος), Καρατζάς, Παπαζούδης (61' Βάσι, 81' Αργυρίου), Τραορέ, Παριανός (62' Τσιώλης), Κριπιντήρης (73' Αντονι), Γκίκας (54' Ζαρογιάννης), Χωριανόπουλος, Διαμάντης, Γιαννιτσανάκης (65' Φραντζεσκί), Γκόγκας (74' Γιακούπι).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Συμεωνίδης (59' Παγούδης), Γκράιμς (56' Ψιάννος), Παγώνης (65' Κωστάκης), Σύρος, Κοκκίνης, Σιλιγαρδάκης, Στρατάκης (56' Τσεμπερίδης), Κορακάκης (62' Βασιλόγιαννης), Φαρινόλα (62' Μασμανίδης), Χανιώτης (72' Τσιούτσης), Καραχάλιος (56' Παστός).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου