Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΙΤΣΑΡΙΑ : Ο ΕΘΝΙΚΟΣ...ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ PIZZA BOYS...


Νίκος Γκουλής (προπ. Εθνικού): Σήμερα η ποιότητα των παικτών του ΠΑΣ καθόρισαν το παιχνίδι και εννοώ την ποιότητα που έχουν στο σκοράρισμα. Είναι σημαντικό τα χαρακτηριστικά ορισμένων παικτών, όταν τα διακρίνει η ποιότητα. Σίγουρα είχαμε τη δύναμη, τη θέληση, αλλά πιστεύω ότι οι φάσεις που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, αν έμπαιναν γκολ, τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θέλαμε περισσότερες βοήθειες, αλλά ξέρουμε ότι δεν έχουμε μεγάλο βάθος. Το σημαντικό είναι όλα τα κομμάτια του παζλ να είναι ενωμένα. Καλό είναι να φτιάχνεις μία πίτσα που την θέλει όλος ο κόσμος, αλλά αυτός που την μεταφέρει, θα πρέπει να την μεταφέρει καλά. Πιστεύω ότι θέλουμε αρκετά πράγματα ακόμα.

Τι πίτσες και μαλακίες...αυτό ήταν Π@ΥΤΣΑ special. Απ΄ όλα είχε μέσα. ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ!!! Μόνο που την σέρβιραν στους παίκτες του Εθνικού ΠΡΙΝ τον αγώνα και ...βαρυστομάχιασαν!!! Ρε μάγκες, δεν ήταν μπάλα αυτή που παίξατε σήμερα. Το ξέρετε πολύ καλά. Το παραδεχτήκατε κιόλας όταν με σκυμμένα κεφάλια φεύγατε όλοι σας από τα αποδυτήρια. Η ομάδα αυτή που παρουσιάσατε ήταν για γέλια και για κλάμματα μαζί. Θυμήζατε γειτονιά της Α' Πειραιώς. Ντροπή σας. Και μην βγει κανείς ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ (που έχουμε καμμιά 100αριά απο δαύτους...και τα ξέρουν όλα) ότι αυτό ξέρουν , αυτό παίζουν! Τι λέτε ρε...Ξέρουν μπάλα όλοι τους. Άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, ξέρουν. Αυτό που έδειξαν σήμερα όμως δεν ήταν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ήθελαν να ρευτούν την ΠΙΤΣΑ και δεν μπορούσαν. Πάνω-κάτω, όλοι ξέρουμε τι προβλήματα έχουν οι ποδοσφαιριστές μας. Δεν θα κάτσουμε να τα αναλύσουμε τώρα.Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να βγουν δημόσια είτε στο αρμόδιο όργανο που έχουν(ΠΣΑΠ) είτε στον τύπο και να μάθει όλη η Ελλάδα τι τραβάνε. Δεν έχετε το δικαίωμα όμως ρε μάγκες να παρουσιάζετε τέτοιο θέαμα. Δεν έχετε το δικαίωμα να εξευτελίζετε μ αυτόν τον τρόπο την ιστοριά και το σήμα της ομάδας μας.

Δεν το συνεχίζω γιατί είμαι πολύ οργισμένος,στεναχωρημένος,θυμωμένος και άλλα εις-μένος και θα πω βαριές κουβέντες. Κουβέντες που οι μόνοι που δεν ακούσατε στο γήπεδο είσαστε εσείς. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είστε στο απυρόβλητο.Αν συνεχιστούν τέτοιες εμφανίσεις, θα έρθει και η σειρά σας. Κι αυτό γιατί όλοι ξέρουμε πως μπορείτε να παίξετε καλύτερα, ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!! Σήμερα πάντως ήσασταν...ΧΩΜΑΤΑ !!!
Πολλά μπινελίκια σήμερα...Άλλοι έβριζαν τον ΓΚΟΥΛΗ, άλλοι έβριζαν τον ΠΗΡΟΥΝΙΑ, άλλοι τον ΓΥΜΝΑΣΤΗ και άλλοι τον ΚΗΠΟΥΡΟ που δεν πότισε το χορτάρι...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όμως ΒΡΙΖΑΜΕ τους εαυτούς μας που βρεθήκαμε στο γήπεδο. ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε άδικο. Γι αυτό το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ που είδαμε σήμερα , φταίνε όλοι !!! Θα μου πείτε όπου φτωχός κι η μοίρα του, θα μου πείτε πως ο ΠΑΣ είχε παίκτες SL και δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστούν, μπλα μπλα μπλα... ΕΓΩ ΑΥΤΑ Τ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ !!! Και θα σας πω πως σήμερα ο ΠΑΣ έκανε μια εκδρομούλα στο Ελληνικό, μας γ@μησε φιλικά και μας δουλεύουν κιόλας.

Ο Ντεμόλ ανέφερε στην συνέντευξη τύπου πως μας είχε "διαβάσει" στην Κατερίνη και στην Κρανούλα!!! ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ!!!! Στην Κατερίνη και στην Κρανούλα τρέχαμε, δείξαμε κάποια δύναμη, αλλάξαμε και 10 πάσες. Σήμερα πέσαμε αμαχητί !!! Και αδιάβαστος να ερχόσουν ρε Ντεμολ, Ιατρική Αθήνας θα πέρναγες σήμερα και μάλιστα από τους πρώτους!!! Δεν φταέι αυτός όμως που μας δουλεύει...ΕΜΕΙΣ δίνουμε τέτοιο δικαίωμα.

Η μεγάλη πλάκα όμως ποια είναι? ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. Γιατί είμαστε αρρωστάκια με τον ΕΘΝΙΚΟ. Θα ανέβουμε Βέροια και θα φωνάζουμε 90 λεπτά πάλι. Όπως έκαναν οι ΠΙΝΕΖΕΣ σήμερα. Μόνο οι πιτσιρικάδες φώναζαν και τραγούδαγαν , ασχέτως που τρώγαμε το ένα γκολ μετά το άλλο. Θέλει πολλά @ρχίδι@ να κάνεις κάτι τέτοιο. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...Γιατί ΑΥΤΟΙ είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ. Γιατί αυτοί ΠΟΝΑΝΕ το σήμα που έχουν στην καρδιά τους!!!! Ξέρουν τι σημαίνει και τι πρεσβεύει. Και σίγουρα όχι αυτό που είδαν σήμερα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ...

(για την ιστορία: Εθνικός Πειραιώς-ΠΑΣ Γιάννινα 1-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου