Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Με αγώνες κερδίζονται οι μάχες, όχι με θεωρίες



Γεια και χαρά σε όλους. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League(Τρομάρα τους) και το Ultras14 είναι και πάλι εδώ. Ξεπεράστηκαν τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα του server για τα οποία δεν είχαμε καμμία ευθύνη αλλά και ούτε δυνατότητα να τα διορθώσουμε και το site ζωντάνεψε ξανά. Πολλοί από σας λυπήθηκαν που είχε σταματήσει η λειτουργία του site, κάποιοι άλλοι χάρηκαν, Ήταν αυτοί που δεν τους άρεσε η κριτική μας. Η κριτική απένταντι σε όλους αυτούς που ο καθένας με τον δικό του τρόπο προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα , διχόνοιες, αντιπαραθέσεις στους οπαδούς μας.
Θα το επαναλάβουμε ΑΚΟΜΗ μία φορά για να το εννοήσετε όλοι σας. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ! Είμαστε απλοί οπαδοί που γεννηθήκαμε και ανδρωθήκαμε στο ΣΤΑΔΙΟ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Όλον αυτόν τον καιρό που "λείψαμε" γράφτηκαν , ειπώθηκαν και ακούστηκαν πολλά. Το κυρίαρχο όμως θέμα ήταν ΚΑΙ ΠΑΛΙ , το ιδιοκτησιακό. Και συγκεκριμένα όλα τα πυρά έπεφταν (και πέφτουν ακόμη) στον Πρόεδρο κ. Νίκο Πηρούνια. Δεν έκανε μεταγραφές ο Πηρούνιας, δεν έφτιαξε το γήπεδο ο Πηρούνιας, δεν πληρώνει τους παίκτες ο Πηρούνιας...οπότε...ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ ! Ναι ρε μάγκες , κι εμείς μαζί σας. Κι εμείς βαρεθήκαμε να βλέπουμε την ομάδα Β'Εθνική, κι εμείς βαρεθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια να μην μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε πουθενά. Κι εμείς βαρεθήκαμε να μας δείχνει η ΕΤ3 και όχι η NOVA !!! ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΡΟΥΝΙΑ? Υπάρχει κανένας που να διαθέτει το χρήμα και την δύναμη έτσι ώστε να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα? ΥΠΑΡΧΕΙ??? Και θέλω αποδείξεις και ονόματα...όχι κουβέντες καφενείου και βαθυστόχαστους συνηρμούς. Πείτε μου ΕΝΑΝ, να έχει τα π@π@ρια να βγει σνοιχτά και να πει ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ που να μπορεί να κάνει τον ΕΘΝΙΚΟ όπως ήταν πρώτα. Μια σοβαρή και υπολογίσιμη ομάδα Α' Εθνικής...Όλοι είναι "Πηρούνιες" και χειρότεροι!!! Γι αυτό σταματήστε ορισμένοι που δεν ξέρω και τι συμφέροντα έχουν να βγάζουν παρα έξω πως κάποιος τους είπε, κάπου άκουσαν ή έχουν κάποιο γνωστό τους που θέλει να πάρει τον ΕΘΝΙΚΟ ! Όλα αυτά είναι μεγάλες Μ@Λ@ΚΙΕΣ !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!
Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους. Για όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια ο τελευταίος που φταίει είναι ο Πηρούνιας. Ξέρετε ποιος φταίει ΠΡΩΤΟΣ??? ΕΜΕΙΣ !!! Οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της ομάδας. Και ξέρετε γιατί φταίμε πιο πολύ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! Δεν πάει κανείς στο γήπεδο. Κόβουμε μέσο όρο 500 εισητήρια εντός και καμμιά 30αριά εκτός!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ Ο ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ?
Θα μου απαντήσετε πως είμαστε δυασαρεστημένοι, πως είμαστε κουρασμένοι τόσα χρόνια, με τι κουράγιο να πάμε στο γήπεδο να φωνάξουμε . Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σας. Αλλά μετά μην έχετε την απαίτηση να ζητάτε κιόλας!!! Για να απαιτήσεις πρέπει να προσφέρεις. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΧΡΗΜΑΤΑ...Τα μονάδικα χρήματα που πρέπει να δίνει ο οπαδός στην ομάδα του είναι το εισητήριό του. ΠΡΕΠΕΙ να δίνεις όμως την ψυχή και την παρουσία σου στο γήπεδο. Πρέπει να είσαι ισχυρός στην κερκίδα σου για να έχεις και απαιτήσεις. Εαν δεν υπάρχει δυναμική, ποιός πρόεδρος θα σου δώσει σημασία,ποιος θα σε υπολογίσει? ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ!!! ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ !!! Εάν κάποιος θέλει να το παίξει παράγοντας ή ΦΙΛΟΣ παράγοντα, να πάει στην ομάδα της γειτονιάς του να τα κάνει, όχι στον ΕΘΝΙΚΟ !!! Δεν έχουμε ανάγκη τους παράγοντες του παρελθόντος, αυτούς που μας έριξαν και μας κράτησαν στην Δ' Εθνική !!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. Εμείς θέλουμε ανθρώπους που να έχουν την δυνατότητα να κάνουν την ομάδα μας δυνατή ξανά. Για να βρούμε τέτοιους ανθρώπους πρέπει η κερκίδα μας να αποκτήσει φωνή, δύναμη, κόσμο. Να γυρίσει ο λαός του Εθνικού στο γήπεδο. Να φωνάξει, να διεκδικήσει. Εσείς κάθεστε 5 άτομα σ ένα φόρουμ και σε μια εφημερίδα και γράφετε ΟΤΙ κουταμάρα σας κατέβει στο κεφάλι!!! Δεν είναι έτσι ρε μάγκες. Δεν ρίχνεις μια διοίκηση έτσι. Αυτά είναι για γέλια. Και για κλάμματα ταυτόχρονα. Η λύση είναι μια για να γίνει ο Εθνικός δυνατός ξανά: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΙΑ ΦΩΝΗ , ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Με αγώνες κερδίζονται οι μάχες, όχι με θεωρίες !!!

Μια πρώτη κίνηση ήδη έχει γίνει. Κάποιοι "πιτσιρικάδες" με την βοήθεια λιγοστών "μεγαλύτερων" ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΑΝ τις ΠΙΝΕΖΕΣ !!! Ακολουθούν όλες τις νόμιμες διαδικασίες και δίνουν πνοή στον πιο σκληρο πυρήνα οπαδών του ΕΘΝΙΚΟΥ. Έκαναν γενική συνέλευση, ανέδειξαν το συμβούλιο τους, οργανώνονται και εξελλίσονται αστραπιαία και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουν και την νέα τους στέγη. Το θέμα δεν είναι ότι υπάρχει ομοψυχία και οργάνωση.Το θέμα είναι ότι υπάρχει φλόγα. Υπάρχει θέληση και πυγμή. Δεν υπάρχουν αρχηγοί στις ΠΙΝΕΖΕΣ. Όλοι για τον ΕΘΝΙΚΟ!! Μακάρι να μην την χάσουν στην πορεία. Πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα τους και να τους ακολουθήσουμε. Μέσα στον λίγο χρόνο που είχαν στην διάθεσή τους, διοργάνωσαν και εκδρομή στην Κατερίνη εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Θα ανέβουν με τις φανέλες τους , τα κασκόλ τους, τα τύμπανα και τα χαρτάκια τους αλλά το κυριότερο που θα έχουν μαζί τους θα είναι Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ !!! Θα ξεκινήσουν το πρωί της Κυριακής , 11:30 από την Καστέλλα και θα πρέπει ΟΛΟΙ να τους ακολουθήσουμε. Όχι μόνο στην πρεμιέρα αλλά καθ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να αποδείξουμε ΠΡΩΤΑ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ και μετά στους υπόλοιπους πως είμαστε οπαδοί ενεργοί στην ΚΕΡΚΙΔΑ και όχι συντάκτες ανακοινώσεων και μανιφέστων στο ιντερνετ και στις εφημερίδες!

ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

(συνταχτική ομάδα του Ultras14)

www.ultras14.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου