Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ...ΠΑΡΕΤΕ !!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (21/09/2010)

Η υβριστική συμπεριφορά μίας μικρής ομάδας "καλόπαιδων" εις βάρος των ποδοσφαιριστών,του προπονητή και του Πρόεδρου της ομάδας μας,δεν αντικατοπτρίζει επ'ουδενί τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που έχει την υποχρέωση να τους αποβάλλει και απομονώσει.

Η διαλελυμένη άνευ συμβολαίων και γηπέδου ομάδα του περιφερειακού πρωταθλήματος, προ εξαετίας που την παραλάβαμε, ήταν δημιούργημα και ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΩΝ. Η επί τετραετία αξιόλογη προσπάθεια της σημερινής διοίκησης με γηπεδικές εγκαταστάσεις και διεκδικήτρια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, είναι αποτέλεσμα των ποδοσφαιριστών και της προσωπικής και ΜΟΝΟΝ οικονομικής προσφοράς του Προέδρου κ. Νίκου Πηρούνια ο οποίος αφιέρωσε τον εαυτό του έξι χρόνια για την ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ, ουσιαστικότερη δε συνεισφορά μετά ΚΑΡΕΛΑ εποχής, από παράγοντα ή ιδιοκτήτη του ΕΘΝΙΚΟΥ.
Ανεπίτρεπτες συμπεριφορές που θίγουν την οικογένειά μου και εμένα προσωπικά, δεν τις επιτρέπω σε κανέναν και για τίποτα, καθότι εγώ σέβομαι του πάντες και φυσικά τις οικογένειές τους.
Είμαι ανοικτός και πρόσφορος, να δεχθώ την οποιαδήποτε οικονομική συμμετοχή ή προσφορά, σε όποιον νομίζει ότι μπορεί να παραλάβει την ομάδα και να συνεχίσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ

Αγαπητέ κ.Νίκο Πηρούνια, πρέπει να ομολογήσουμε πως σήμερα κάνατε το καλύτερο και σαφέστατο δελτίο τύπου της εξαετίας σας. Πιο πολύ μας άρεσε το άνοιγμα σας σε άλλες "δυνάμεις" που "μπορούν" να πάρουν στα χέρια τους τον Εθνικό. Είναι και κάποια πράγματα όμως που διαφωνούμε. Γι αυτό θα μας επιτρέψετε να κάνουμε την ανάλυσή μας, ξεκινώντας από την αρχή του Δελτίου τύπου.

Όταν πάμε στο γήπεδο και βλέπουμε 14 παίκτες να περπατάνε, να μην μαρκάρουν, να μην τρέχουν, να μην μπορούν να αλλάξουν 3 πάσες συνεχόμενες, όταν δεν μπορούν να κοντρολάρουν την μπάλα ξεμαρκάριστοι, όταν δεν υπάρχει παίκτης να κατεβάσει και να μοιράσει μπάλα, είναι λογικό να ακούσουν τα "γαλλικά" τους. Και τ' άκουσαν γιατί ξέρουμε πως δεν είναι αυτή η μπάλα που ξέρουν. Μπορούν να παίξουν καλύτερα. Τους έχουμε δει να παίζουν καλύτερα από προχτές , να ΄χάνουν κι εμείς τους χειροκροτήσαμε. Γιατί προσπάθησαν αλλα για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να κερδίσουν. Υπάρχει μεγάλη διαφορά εδώ.Άλλο να παίζεις καλά και να χανεις αξιοπρεπέστατα και άλλο να "περπατάς" μέσα στο γήπεδο και να κάνεις μάγκες τους αντίπαλους δίχως λόγο.

Ο κ.Γκουλής τα άκουσε γιατί αυτός τους προπονεί κι αυτός φέρει μεγάλη ευθύνη για την αγωνιστική παρουσία τους στο γήπεδο, ασχέτως αν οι παίκτες μπορεί και να μην ακολούθησαν καμμία οδηγία του κι έκαναν ότι γούσταραν μέσα στο γήπεδο. Γιατί πολλά ακούγονται και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει βγει κανείς από αυτούς να τα αναφέρει επίσημα, δεν έχουμε το δικαίωμα να το εκλαμβάνουμε σαν δικαιολογία. Έτσι λοιπόν και ο κ. Γκουλής δέχτηκε φραστικές επιθέσεις έχοντας κι αυτός μερίδιο σ αυτό το καραγκιοζιλίκι που παρουσίασαν οι παίκτες του.Κατά τ άλλα, ξέρουμε ποιος είναι ο Γκουλής, ξέρουμε το ήθος και το κύρος του και τον σεβόμαστε.

Όσο για σένα κ.Πηρούνια , δεν το περίμενες πως θα σε πάρει η "μπάλα" ? Το αφεντικό όλων των παραπάνω είσαι, ο "κουμανταδόρος" της ομάδας, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ..."Δικοί σου" είναι οι παίκτες και το προπονητικό team. Στην Ελλάδα ζούμε...όταν μια ομάδα δεν "τσουλάει" , ο 1ος που την πληρώνει είναι ο προπονητής και μετά ο πρόεδρος.

Δεν έβριζαν ορισμένα "καλόπαιδα" όπως αναφέρετε. Εθνικοί φίλαθλοι και οπαδοί έβριζαν γιατί ήταν αγανακτισμένοι. Θα έβριζε όλο το γήπεδο στην φυσούνα αλλά οι μισοί είχαν φύγει απο το 70' και οι άλλοι μισοί δεν είχαν κουράγιο να βγάλουν άχνα. Πρέπει να παραδεχτείτε πως το θέαμα που πρόσφερε η ομάδα την Δευτέρα με τα Γιάννινα ήταν επιεικώς ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Δεν άκουσα (εγώ,προσωπικά) ύβρεις εις βάρος μελών οικογενείας είτε παικτών είτε προπονητή είτε της δική σας, κ.Πρόεδρε. Εάν συνέβη κάτι τέτοιο , είναι απαράδεκτο και πρώτος εγώ ζητάω συγνώμη σε όσους προσβλήθηκαν. Οικογένειες και Θεία, δεν πρέπει να θίγονται σε καμμία περίπτωση. Τα προσωπικά "μπινελίκια" όμως, τι να κάνουμε, είναι αναπόφευκτα στα γήπεδα..

Θα συμφωνήσω απολύτως στο ότι ανέλαβες ένα απύθμενο πηγάδι πριν κάτι χρόνια, ένα χάος στο οποίο υπαίτιοι ήταν ΑΛΛΟΙ. Κατάφερες να βρεις συγκεκριμένη έδρα, συγκεκριμένο προπονητικό χώρο για την ομάδα και σ αυτό σου βγάζουμε το καπέλο. Τώρα, κατά την πορεία της προεδρίας σου, δεν είναι όλα αρμονικά και τέλεια.Έχουν γίνει λάθος κινήσεις από σένα σε πολλά θέματα. Είτε μεταγραφικά, είτε "φιλίες" με κάποιους που ίσως και να σε πούλησαν στην πορεία κτλπ. Δεν θα τα αναλύσουμε τώρα. Θα μας δοθεί άλλη ευκαιρία.

Και φτάνουμε στο τελευταίο και ΚΑΛΥΤΕΡΟ μέρος του δελτίου τύπου. Σ αυτό που λες ότι είσαι ανοιχτός και πρόσφορος σε κάθε πρόταση οικονομικής ενίσχυσης ακόμη και αγοράς της ομάδας. από όποιον ενδιαφέρεται. Αυτό το "κομμάτι" μ ενθουσίασε περισσότερο. Και όχι γιατί θα φύγεις εσύ και θα έρθει κάποιος άλλος΄. Όχι...Ίσα ίσα...άσχετα εαν έχω "κατηγορηθεί " από πολλους φίλους και οπαδούς ότι είμαι "ΠΗΡΟΥΝΙΚΟΣ" , εγώ θέλω να δω τώρα που έκανες ανοικτή πρόταση σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑΡΕΣ, ποιος θα πρωτοέρθει να αγοράσει την ομάδα. Θέλω να δω την κοσμοσυρροή των επιχειρηματιών, των μεγαλοπαραγόντων στην Κολοκοτρώνη, μαζί με τους δικηγόρους και τους λογιστές τους, να κάνουν τις προτάσεις τους. Και σ αυτούς κάνω κι εγώ το κάλεσμα: Ελάτε , πουλάμε από σήμερα, όλοι αυτοί που κατά καιρούς φώναζαν στις εφημερίδες και στο ιντερνετ να φύγει ο Πηρούνιας γιατί υπάρχουν κάποιοι "φίλοι" τους, κάποιοι "γνωστοί τους και θέλουν να πάρουν τον Εθνικό (μέχρι και ο ΤΖΙΓΓΕΡ ακούστηκε!!!) , ελάτε τώρα. Οι μετοχές και η τύχη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι στη διάθεσή σας. Άντε, τόσο καιρό αυτό δεν ονειρευόσαστε? Να φύγει ο Πηρούνιας και να αναλάβετε εσείς? Για περάστε λοιπόν, για περάστε. Ο Πηρούνιας πουλάει !!!

Και κάτι τελευταίο κ.Πηρούνια, Δεν παρεξηγώ καθόλου την αντίδραση σου. Ήταν πολύ έξυπνη, πολύ σωστή και διπλωματική. Θα σε κατηγορήσω όμως εάν οι τύχες του Εθνικού βρεθούν σε κανένα πρωτοδικείο ή σε τίποτα "πουθενάδες" (βλέπε-Μορίδη). Γνωρίζω πως δεν θες κάτι τέτοιο. Και το έχεις αποδείξει μέχρι στιγμής. Εαν βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις βλέψεις της ομάδας, καλώς να ορίσουν και θα σε ευχαριστούν όλοι γι αυτό. Όπως εγώ, έτσι και ο κόσμος του Εθνικού(εκτός από κάποιες δεκάδες εξαιρέσεις) θέλουμε τον Εθνικό στην A' Εθνική (SL τώρα) και όχι στα γήπεδα της Μυκόνου, της Χίου και του Κωλοκοτρονιτσίου. Κάποιοι μπορεί να γουστάρουν τον ΕΘΝΙΚΟ στα τοπικά γιατί εκεί μπορούν να το "παίξουν" παράγοντες. ΠΡΟΣΕΧΕ λοιπόν, μην αφήσεις την ομάδα σε τέτοιους τυχάρπαστους! Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ. Ας γίνουν κινήσεις για κάτι τέτοιο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ : Μάγκες, ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας σεβόμαστε. Το ίδιο όμως θέλουμε να κάνετε κι εσείς για μας. Πως? Απλά να παίζεται κάθε βδομάδα την μπάλα που ξέρετε. Γιατί με τα Γιάννινα δεν παίξατε έτσι. Μπορείτε πολύ καλύτερα. Εμείς προτιμάμε να σας βλέπουμε να προσπαθείτε όσο μπορείτε στο γήπεδο κι ας χάνετε. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ. ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ... ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ , ΡΕ.

(Υπογράφει ο webmaster του Ultras14)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου