Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Δοξα Κρανουλας-Εθνικός:1-3 / Συνέντευξη τύπου


Νίκος Γκουλής (προπ. Εθνικού): «Πάντα αυτά τα ματς του κυπέλλου έχουν ιδιαιτερότητες, γιατί ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει. Δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια δική μας αδράνεια και στη συνέχεια δεν είχαμε ηρεμία στις τελικές προσπάθειες. Στο β' ημίχρονο ισοφαρίσαμε από μία στημένη φάση και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου αυτός που θα είχε πιο καθαρό μυαλό και θα ήταν ο πιο ψύχραιμος θα επικρατούσε. Η Κρανούλα ήταν καλός αντίπαλος και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις ομάδες που θα τεθεί αντιμέτωπη στη Γ' Εθνική. Στα 3 πέναλτι πήραμε και ένα, γιατί μας χρωστούσαν και από τον Πιερικό», από εκεί και πέρα δεν θέλησε να διευκρινίσει κάτι παραπάνω.

Για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ σημείωσε: «Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Εμείς σκεφτόμαστε και προσανατολιζόμαστε στο αύριο. Θα κάνουμε την προπόνησή μας και θα σκεφτούμε πιο ήρεμα αυτό το ματς. Τον ΠΑΣ τον είδαμε με τον Πανθρακικό και νομίζω ότι έχει πολύ καλή ομάδα».

Γιώργος Λαδιάς (προπ. Κρανούλας): «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαν παίξει 120 λεπτά και με τον Φωκικό. Είχαμε και την κούραση από το παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό και συν τοις άλλοις παίζαμε και με μια ομάδα που δεν είναι τυχαία. Στην αρχή παίξαμε επιφυλακτικά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος γινόμασταν καλύτεροι. Αν δεν μας ισοφάριζαν στην αρχή του β' ημιχρόνου, πιστεύω ότι ο Εθνικός θα αγχωνόταν και θα ρίσκαρε παραπάνω. Από τη στιγμή που φτάσαμε στην παράταση συμφωνώ ότι θα επικρατούσε όποιος είχε πιο καθαρό μυαλό και δυστυχώς εμείς δεν το είχαμε. Ήταν λάθος μας να ρισκάρουμε στο α' ημίχρονο της παράτασης. Το ξεχνάμε αυτό το ματς και κοιτάμε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου