Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΕΜΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ

(www.sportnet.gr)

12/08/2010 14:39




Το deal Πανσερραϊκού – Ολυμπιακού για την πώληση του Τάσου Παπάζογλου στους Ερυθρόλευκους και το δανεισμό του Σουμπίνιο μέσω ΟΣΦΠ και Εθνικού στους Σερραίους ήταν εξ’ αρχής μπερδεμένο. Και τώρα έρχονται οι αξιώσεις του Εθνικού να περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση, αφού οι Πειραιώτες δεν δείχνουν να συναινούν στο δανεισμό του Σουμπίνιο στον Πανσερραϊκό. Συγκεκριμένα στον Εθνικό προτιμούν ο παίκτης να δοθεί στον Ολυμπιακό με μια οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν και όχι να πάει στον Πανσερραϊκό. ‘Η διαφορετικά, προτείνουν στον Ολυμπιακό να αγοράσει από τώρα τον Σουμπίνιο και στη συνέχεια να τον χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.

Πάντως, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Σουμπίνιο, η πώληση του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό θα προχωρήσει και ο παίκτης δεν αποκλείεται στις προσεχείς ώρες να ανακοινωθεί από τους Ερυθρόλευκους. Αυτό που θα ξεκαθαρίσει στη συνέχεια είναι το αν θα παραμείνει για ένα χρόνο δανεικός στον Πανσερραϊκό ή αν θα ενσωματωθεί άμεσα στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός με επίσημο αίτημα προς τον ΠΑΟΚ ζήτησε 1.500 εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας στην Τούμπα, ενώ δεν αποκλείεται η ζήτηση να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Επίσης, επαγγελματικά συμβόλαια με τον Πανσερραϊκό υπέγραψαν οι παίκτες της ομάδας νέων Νίκος Ασλανίδης και Κώστας Τριανταφύλλου, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής στο προχτεσινό φιλικό με τον Ηρακλή.

Γιάννης Γιαννούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου